Skip to main content

Budget Analyse Model Gehandicaptenzorg

Er is de afgelopen jaren veel veranderd met betrekking tot de kostprijsberekening van de zorgprofielen in de gehandicaptenzorg. Dit heeft niet alleen geleid tot nieuwe tarieven, maar ook tot een gewijzigde genormeerde budgetstructuur. Deze genormeerde budgetstructuur kan u bruikbare inzichten verschaffen in de kostenverdeling binnen uw eigen organisatie.

Snel en volledig inzicht in uw budget op basis van de NZa norm Gehandicaptenzorg

Het Advisaris Budget Analyse Model Gehandicaptenzorg geeft u inzichten in de budgetverdeling op basis van de NZa norm. U doorloopt hierbij drie eenvoudige stappen:

  1. Invullen van uw parameters
  2. Invullen van uw productie per zorgprofiel per locatie of afdeling
  3. Analyseren van de budgetverdeling

Zet vervolgens uw eigen begroting af tegen de genormeerde budgetverdeling van de NZa voor inzichten in de eigen kostenstructuur. Het model geeft bovendien een genormeerde budgetverdeling per locatie of afdeling. Dit biedt u handvatten voor de interne kostenallocatie van bijvoorbeeld behandeldiensten en dagbesteding. Zie het onderstaande stappenplan voor meer informatie.

Benieuwd naar uw mogelijkheden met het Advisaris Budget Analyse Model Gehandicaptenzorg? Neem dan contact op met Charles van Kampen via 030 – 666 17 51 of mail Charles op info@advisaris.nl.