Skip to main content

Optimaliseren ECD werkprocessen

Een vereenvoudigd werkproces met minder administratieve lasten, verbeterde rapportages, minder regel- en tijdsdruk en kwalitatievere zorgverlening aan cliënten. Dat zijn actuele uitgangspunten voor een aantrekkelijker werkomgeving voor zorgprofessionals. Het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) speelt als primaire applicatie voor de zorg en de cliëntadministratie hierbij een centrale rol.

Bekijk nu onze Top 15 te optimaliseren ECD werkprocessen!

Op basis van onze vijftien jarige ervaring met ECD selectie- en implementatietrajecten, het optimaliseren van werkprocessen en landelijke proeftuinen in de langdurige zorg, hebben we een overzicht gemaakt van de Top 15 processen die de ECD werkomgeving aanzienlijk kunnen verbeteren. Nieuwsgierig? Bekijk dan onze flyer ‘Top 15 te optimaliseren ECD werkprocessen’ hieronder met een schematische weergave en een toelichting van de processen op de achterkant!

Heroriëntatie Elektronisch Cliënten Dossier (ECD)

De markt van de ECD leveranciers is flink in beweging. Er zijn bedrijven overgenomen en merknamen verdwijnen van het toneel. Alle zorgorganisaties staan momenteel voor belangrijke uitdagingen. Hebben wij momenteel de juiste leverancier die past bij onze visie en de marktontwikkelingen of zien wij ons genoodzaakt om te gaan wenden? Ondersteunt ons huidige ECD onze dienstverlening nog optimaal?

Advisaris heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met de begeleiding van ECD selectietrajecten en een effectieve werkwijze met stappenplan ontwikkeld die u een goede structuur biedt bij het nemen van belangrijke beslissingen in dit traject. Nieuwsgierig? Bekijk dan zowel onze werkwijze als het stappenplan bij een ECD oriëntatie- en selectietraject op onderstaande pagina.

Neem contact op met Charles van Kampen via 030 – 666 17 51 of mail Charles op info@advisaris.nl voor meer informatie over onze ECD dienstverlening.