Skip to main content

ECDDe markt is veranderd, zorgorganisaties willen het primaire proces effectiever ondersteunen en het aanbod van ECD leveranciers is verbeterd. Zorgorganisaties staan voor een belangrijke keuze om hun bestaande ECD in te richten voor de toekomst of een nieuw ECD te vinden wat past bij de volgende fase van hun organisatie.

De keuze voor een ordenings- en classificatie systeem, de wens voor een vereenvoudiging van het zorg- en ondersteuningsplan en de dagrapportage spelen een cruciale rol bij deze keuze. Centrale vraag hierbij is: welk ECD ondersteund de medewerkers in hun (nieuwe) werkwijze het beste en wordt het de volgende versie van de huidige leverancier of is het nu een goed moment om even breder te oriënteren?

Workshop ECD heroriëntatie & innovatie
Om versneld een overzicht te krijgen heeft Dosaris de workshop ECD heroriëntatie & innovatie ontwikkeld waarin een overzicht wordt gegeven van de ECD systemen en praktische tips en ervaringen worden gedeeld over de ECD selectie en ECD implementatie en organisatorische voorbereidingen die noodzakelijk zijn voor succes.

Bekijk hier de workshop ECD heroriëntatie & innovatie.