Skip to main content

GRZ QuickScan

Een heldere structuur met duidelijke taken en verantwoordelijkheden, de aanwezigheid van een therapeutisch klimaat en de benodigde competenties van medewerkers, een complete en periodieke managementrapportage en een effectief en efficiënt lopend registratie- en declaratieproces.

Een toekomstbestendige GRZ organisatie voldoet hier allemaal aan!

Wij bieden met onze GRZ QuickScan een korte inventarisatie en beoordeling van de huidige werkprocessen op uw GRZ afdelingen. Dat geeft u direct zicht op uw verbeterpotentieel om uw organisatie nog beter in te richten op de huidige situatie en toekomstige ontwikkelingen. Ga via onderstaande button naar de aanpak van onze GRZ QuickScan.

GRZ DBC profielen & tarieven 2022

Download nu ons nieuwe overzicht met alle GRC DBC profielen en bakjes inclusief de tarieven voor zowel de algemene klinische/ambulante trajecten als de specifieke CVA trajecten.

Wenst u uw basis snel op orde met behulp van de QuickScan GRZ? Of benieuwd naar onze overige onderstaande GRZ dienstverlening? Neem dan contact op met Charles van Kampen via 030 – 666 17 51 of mail Charles op info@advisaris.nl.

GRZ Formatiemodel 2022

Elk jaar wijzigen de beleidsregels en tarieven voor de Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ) en zijn er nieuwe medewerkers werkzaam op de GRZ locaties. Met ons GRZ Formatiemodel 2022 bieden wij effectief instrument om de GRZ ook komend jaar haalbaar en betaalbaar te houden!

Jaarlijks staan de tarieven onder druk, deze zijn terug te voeren op het NZa Kostprijsonderzoek. Het kostprijsonderzoek heeft uiteraard ook gevolgen voor de bekostiging van behandel- en zorgformatie op de revalidatie afdelingen. Ook voor 2022 hebben wij ons GRZ Formatiemodel weer aangepast aan de nieuwe NZa kostprijzen en profielen, klik op onderstaande button voor meer informatie.

Workshop GRZ: de basis

DBC profielinformatie, benodigde formatie, inzet van behandelpaden… op welke basis wordt het DBC bepaald en hoe kun je de aanwezige informatie gebruiken om te sturen? Na de workshop ‘GRZ: de basis’ zijn deze basisprincipes van de GRZ je helemaal duidelijk en kun je er in de praktijk direct mee aan de slag! De workshop GRZ: de basis is in het bijzonder gericht op (relatief) nieuwe medewerkers op een GRZ-afdeling (teamleiders, managers, behandelaren, controllers en klantbemiddelaren) die in één dagdeel meer grip willen krijgen op het werken met GRZ DBC’s.

Ga via onderstaande button naar onze Workshop GRZ: de basis voor meer informatie en meld je nu aan voor de workshop van 26 januari 2022!

Workshop GRZ 2022

Bent u benieuwd naar de nieuwste ‘weetjes over de GRZ in 2022’ en wilt u graag uw eigen praktijkervaringen delen met anderen? Kom dan naar de Dosaris Workshop GRZ 2022. De workshop GRZ 2022 is speciaal voor sleutelfunctionarissen die al langere tijd werkzaam zijn op een GRZ-afdeling (teamleiders, managers, behandelaren, controllers, klantbemiddelaren en zorgverkopers), die de DBC-achtergrond binnen Geriatrische revalidatiezorg meer willen beheersen en die graag de slag van theorie naar praktijk willen maken.

Ga via onderstaande button naar onze Workshop GRZ 2022 voor meer informatie.