Skip to main content

GRZ Formatiemodel 2022

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft de tariefsopbouw voor de GRZ-DBC’s gedurende de laatste jaren geregeld aangepast. Met het GRZ Formatiemodel 2022 beschikt u over een instrument waarmee u op eenvoudige wijze uw benodigde formatie kunt berekenen vanuit de NZa-uitgangspunten. Het model laat u zien welke ruimte er is binnen de tariefsopbouw voor de inzet van Behandelaars en Zorgformatie.

GRZ DBC profielen & tarieven 2022

Download nu ons nieuwe overzicht met alle GRC DBC profielen en bakjes inclusief de tarieven voor zowel de algemene klinische/ambulante trajecten als de specifieke CVA trajecten.

Wenst u in één oogopslag inzicht in de maximaal bekostigde behandel- en zorgformatie op basis van uw GRZ cliënten en uw eigen DBC afspraken met de zorgverzekeraar? Of benieuwd naar onze overige onderstaande GRZ dienstverlening? Neem dan contact op met Charles van Kampen via 030 – 666 17 51 of mail Charles op info@advisaris.nl.

GRZ QuickScan

Een heldere structuur met duidelijke taken en verantwoordelijkheden, de aanwezigheid van een therapeutisch klimaat en de benodigde competenties van medewerkers, een complete en periodieke managementrapportage en een effectief en efficiënt lopend registratie- en declaratieproces. Een toekomstbestendige GRZ organisatie voldoet hier allemaal aan.

Wij bieden met onze GRZ QuickScan een korte inventarisatie en beoordeling van de huidige werkprocessen op uw GRZ afdelingen. Dat geeft u direct zicht op uw verbeterpotentieel om uw organisatie nog beter in te richten op de huidige situatie en toekomstige ontwikkelingen. Ga via onderstaande button naar de aanpak van onze GRZ QuickScan.

Workshop GRZ: de basis

DBC profielinformatie, benodigde formatie, inzet van behandelpaden… op welke basis wordt het DBC bepaald en hoe kun je de aanwezige informatie gebruiken om te sturen? Na de workshop ‘GRZ: de basis’ zijn deze basisprincipes van de GRZ je helemaal duidelijk en kun je er in de praktijk direct mee aan de slag! De workshop GRZ: de basis is in het bijzonder gericht op (relatief) nieuwe medewerkers op een GRZ-afdeling (teamleiders, managers, behandelaren, controllers en klantbemiddelaren) die in één dagdeel meer grip willen krijgen op het werken met GRZ DBC’s.

Ga via onderstaande button naar onze Workshop GRZ: de basis voor meer informatie en meld je nu aan voor de workshop van 19 mei 2022!

Workshop GRZ 2022

Bent u benieuwd naar de nieuwste ‘weetjes over de GRZ in 2022’ en wilt u graag uw eigen praktijkervaringen delen met anderen? Kom dan naar de Dosaris Workshop GRZ 2022. De workshop GRZ 2022 is speciaal voor sleutelfunctionarissen die al langere tijd werkzaam zijn op een GRZ-afdeling (teamleiders, managers, behandelaren, controllers, klantbemiddelaren en zorgverkopers), die de DBC-achtergrond binnen Geriatrische revalidatiezorg meer willen beheersen en die graag de slag van theorie naar praktijk willen maken.

Ga via onderstaande button naar onze Workshop GRZ 2022 voor meer informatie.