Elk jaar wijzigen de beleidsregels en tarieven voor de Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ). Met onze Workshop GRZ 2021 en het GRZ Formatiemodel 2021 bieden wij effectieve instrumenten om de GRZ ook in 2021 haalbaar en betaalbaar te houden!

GRZ Formatiemodel 2021

Voor 2021 staan de tarieven onder druk vanwege het NZa kostprijsonderzoek. Het kostprijsonderzoek heeft uiteraard ook gevolgen voor de bekostiging van uw behandel- en zorgformatie op de revalidatie afdelingen. Ook voor 2021 hebben wij ons GRZ Formatiemodel weer aangepast aan de nieuwe NZa kostprijzen en profielen, wat u in één oogopslag inzicht verschaft in de maximaal bekostigde behandel- en zorgformatie op basis van de aanwezige cliënten en uw eigen DBC afspraken met de zorgverzekeraar.

Bieden wij haalbare en betaalbare behandelpaden? Het GRZ Formatiemodel 2021 geeft antwoord!

Neem voor meer informatie over ons GRZ Formatiemodel 2021 of onze overige GRZ dienstverlening zoals de Advisaris GRZ QuickScan ‘Basis op orde’ contact op met Charles van Kampen via 030 – 666 17 51 of mail Charles op info@advisaris.nl.

Online Workshop GRZ 2021

Wij zullen in de workshop stil staan bij de effecten op de verschillende DBC’s en de gewijzigde opbouw van de profielen. Bent u of een van uw GRZ collega’s benieuwd naar de nieuwste ‘weetjes over de GRZ in 2021’ en wilt u graag praktijkervaringen delen met anderen? Neem dan deel op 15 april aan onze Online Workshop GRZ 2021 via Microsoft Teams.

Ga naar onze website www.dosaris.nl/workshop-grz voor de brochure en schrijf u nu in!