GRZ Formatiemodel 2022

Elk jaar wijzigen de beleidsregels en tarieven voor de Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ) en zijn er nieuwe medewerkers werkzaam op de GRZ locaties. Met ons GRZ Formatiemodel 2022 bieden wij effectief instrument om de GRZ ook komend jaar haalbaar en betaalbaar te houden!

Jaarlijks staan de tarieven onder druk, deze zijn terug te voeren op het NZa Kostprijsonderzoek. Het kostprijsonderzoek heeft uiteraard ook gevolgen voor de bekostiging van behandel- en zorgformatie op de revalidatie afdelingen. Ook voor 2022 hebben wij ons GRZ Formatiemodel weer aangepast aan de nieuwe NZa kostprijzen en profielen.

Wenst u in één oogopslag inzicht in de maximaal bekostigde behandel- en zorgformatie op basis van uw GRZ cliënten en uw eigen DBC afspraken met de zorgverzekeraar? Of benieuwd naar onze onderstaande GRZ dienstverlening met de GRZ QuickScan ‘Basis op orde’ of Dosaris Workshop GRZ 2022? Neem dan contact op met Charles van Kampen via 030 – 666 17 51 of mail Charles op info@advisaris.nl.

GRZ QuickScan

Een heldere structuur met duidelijke taken en verantwoordelijkheden, de aanwezigheid van een therapeutisch klimaat en de benodigde competenties van medewerkers, een complete en periodieke managementrapportage en een effectief en efficiënt lopend registratie- en declaratieproces. Een toekomstbestendige GRZ organisatie voldoet hier allemaal aan.

Wij bieden met onze GRZ QuickScan een korte inventarisatie en beoordeling van de huidige werkprocessen op uw GRZ afdelingen. Dat geeft u direct zicht op uw verbeterpotentieel om uw organisatie nog beter in te richten op de huidige situatie en toekomstige ontwikkelingen. Ga via onderstaande button naar de aanpak van onze GRZ QuickScan.

Online Workshop GRZ 2022

Bent u benieuwd naar de nieuwste ‘weetjes over de GRZ in 2022’ en wilt u graag uw eigen praktijkervaringen delen met anderen? Kom dan naar de Dosaris Workshop GRZ 2022. De workshop is altijd interessant voor (nieuwe) sleutelfunctionarissen in uw revalidatie afdeling. Wij brengen in één middag uw GRZ werknemer op de hoogte van essentiële GRZ ontwikkelingen. Ga via onderstaande button naar onze Workshop GRZ 2022 voor meer informatie en schrijf u nu in!