Skip to main content

Euro's-ZorgRecentelijk is een aantal GRZ-instellingen door de NZa geselecteerd om deel te nemen aan het Kostprijs Onderzoek Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ). De NZa heeft de GRZ-tarieven in 2016 gebaseerd op deze gegevens. Kent u uw GRZ-kostprijs en weet u welk deel van de ligdag aan zorg of overhead uitgegeven mag worden?

Individueel aanbod
Advisaris is door een aantal van de geselecteerde aanbieders benaderd om hen te begeleiden bij het berekenen van deze kostprijzen. Advisaris heeft enkele zorgorganisaties inmiddels succesvol begeleid met hun kostprijsberekening. Met behulp van het Advisaris GRZ-kostprijsmodel waren deze instellingen in staat om in zeer korte tijd een nauwkeurige kostprijs vast te stellen.

“Wij liepen in cirkels rond, het model met enige gerichte ondersteuning heeft ons enorm geholpen”

“Ik zie nu pas hoe complex het is, de 10 fasen in het model creëren duidelijkheid en voor mij veel rust!”

“Advisaris is zeer flexibel in de ondersteuning en beschikt over een gedegen kennisniveau, wat de samenwerking erg prettig maakt”

Benieuwd naar uw GRZ kostprijzen?NZa
Indien u graag wilt weten hoe uw kostprijs zich verhoudt tot die van andere zorgorganisaties, of wilt weten welk deel van de ligdag bestemd is voor de inzet aan verpleging en verzorging en voeding of medicatie? Dan kunnen wij u ook zeer snel begeleiden en uw uitkomsten tegen de resultaten van de andere deelnemers aanleggen.

Door gebruik te maken van het Advisaris GRZ-kostprijsmodel met effectieve ondersteuning van een ervaren consultant maakt u aan alle onzekerheid snel een eind!

Training financiële gevolgen van de nieuwe GRZ-DBC’s
logo-dosarisHet is de uitdaging voor de financieel verantwoordelijke functionaris om de relatief nieuwe DBC-systematiek op een juiste en adequate wijze te voorspellen en te besturen. Het aantal gerealiseerde ligdagen in combinatie met de formatie voor behandelaren op de werkvloer en de mogelijkheid om hier flexibel mee om te gaan, is hierin alles bepalend.

Bekijk hier de training financiële gevolgen van de nieuwe GRZ-DBC’s.

Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact op met Charles van Kampen via 030 – 666 1751 of mail naar info@advisaris.nl