Skip to main content

De zorg kan vandaag de dag niet meer zonder ondersteunende informatiesystemen. E-health is een gevleugelde term geworden binnen de zorg, maar waar kun je nu echt verbeteringen door voeren in de werkwijze door informatie systemen te gebruiken? Welke informatiesystemen en Apps zijn er voor de langdurige zorg beschikbaar?

Overzicht informatie systemen in de zorg

Advisaris heeft een actueel inzicht en overzicht van alle informatie systemen die worden gebruikt in de zorg. Door de (landelijke) proeftuin projecten van onder andere ECD, EPD en PGD systemen, Financieel/bekostiging, HRM en rooster/planningssystemen is Advisaris op de hoogte van alle informatiesystemen en leveranciers in de langdurige zorg.

Expert in selectie, implementatie en training van informatie systemen

Het selecteren en implementeren van een informatiesysteem is vaak geen makkelijke opgave voor een zorgorganisatie. Welk systeem moeten we kiezen? Wat zijn de ervaringen met de leverancier? Welk contractafspraken kun je het beste maken? Hebben we zelf een eigen interne projectleider die de ervaring heeft? Wie kan ons helpen zodat we niet het wiel uit vinden?
Advisaris heeft op basis van haar ervaring ervaringsdraaiboeken gemaakt voor een zorgvuldige en efficiënte selectie voor o.a. ECD/EPD, HRM, Financiele en rooster/planningssystemen. U kunt altijd bij ons terecht als u hulp nodig heeft of het nu als klankbord is van een stuurgroep of ondersteuner van een eigen intern projectleider of zelfs als extern projectleider of trainer indien u die niet in u eigen organisatie voorhanden heeft.