Skip to main content

Heroriëntatie Elektronisch Cliënten Dossier (ECD)

De markt van ECD leveranciers in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg is flink in beweging gekomen met nieuwe innovatieve producten, samenwerkingsverbanden tussen leveranciers en vertrouwde merknamen die verdwijnen van het toneel.

Zorgorganisaties staan voor een belangrijke uitdaging: ‘hebben wij momenteel de juiste ECD leverancier die past bij onze visie en huidige marktontwikkelingen of zien wij ons genoodzaakt om te gaan wenden?’

Wij helpen u graag met een passend ECD voor duurzame zorg!

Advisaris heeft de afgelopen vijftien jaar veel ervaring opgedaan met de begeleiding van ECD selectietrajecten en een effectieve werkwijze met stappenplan ontwikkeld die u een goede structuur biedt bij het nemen van belangrijke beslissingen in dit traject. Daarnaast kent Advisaris de ECD markt met alle leveranciers en hun pakketten erg goed en kan u zo in een korte tijd een gedegen en onafhankelijk inzicht bieden.

Nieuwsgierig? Bekijk dan zowel onze werkwijze als het stappenplan bij een ECD oriëntatie- en selectietraject via onderstaande buttons!

Optimaliseren en vereenvoudigen van de ECD werkprocessen

Op basis van onze langdurige ervaringen met ECD selectie- en implementatietrajecten, het optimaliseren van werkprocessen en landelijke proeftuinen in de langdurige zorg, hebben we een overzicht gemaakt van de Top 15 processen die de ECD werkomgeving aanzienlijk kunnen verbeteren.

Nieuwsgierig? Bekijk dan onze pagina ‘Optimaliseren ECD werkprocessen’ inclusief deze ‘Top 15 te optimaliseren ECD werkprocessen’ met een schematische weergave en een toelichting van deze processen.

Neem voor meer informatie over onze ECD dienstverlening contact op met Charles van Kampen via 030 – 666 17 51 of mail Charles op info@advisaris.nl.